Al 25 jaar is Metalsub fabrikant van duiklampen en quick release systemen
Change country
Zoeken
Winkelmandje

Special products

METALSUB SPECIAL PRODUCTS

Metalsub staat al meer dan 25 jaar bekend als producent van kwaliteitsduiklampen. Daarnaast heeft Metalsub alle kennis en middelen in huis om specialistische diensten te verlenen op het gebied van metaalbewerking en verlichting. Metalsub ontwikkelt uiteenlopende producten zoals speciaal gereedschap, matrijzen en verlichting voor diepzeetoepassingen. De opdrachtgevers - zowel Nederlandse als internationale - bevinden zich binnen de offshore-industrie, levensmiddelenindustrie, brandweer, Marine en luxe jachtbouw.

Fabricageproces op maat

1. Uw product wordt met grote aandacht en precisie ontworpen met behulp van de nieuwste software (CADCAM).

2. Op basis van het technische ontwerp komt een uniek prototype tot stand. Deze wordt uitvoerig getest onder diverse omstandigheden. Moet het product op kilometers diepte kunnen functioneren? Wilt u een perfecte lichtstraal? Metalsub beschikt over een testruimte met adequate test-apparatuur, zoals onder andere een hyperbaric pressure tank met een testdruk tot 600 bar, lichtmeters voor lichtuitstraalhoek-en intensiteit en Cadex accu-testsysteem.

3. Nadat het product definitief is goedgekeurd, wordt het in de gewenste oplage gefabriceerd met Metalsubs state of the art metaalbewerkingsmachines.

 

Special Products

Wilt u een uniek product laten ontwikkelen en hiervoor de mogelijkheden onderzoeken? Neem gerust contact met ons op via info@metalsub.nl of bel 0294-432812.

Machines

Van precisiewerk tot hoge productie. Metalsub werkt met Duitse kwaliteitsmachines voor verschillende doeleinden, zoals 3- en 5-assige DMG freesmachines en twee CNC draaibanken. De nieuwst aanwinst van Metalsub is de draadvonkmachine van Sondick, geschikt voor het echte precisiewerk. Deze machine vonkt metaal uit tot op slechts twee micron.

Projecten